All Products >> Mazout >>Erkende
mazouttankcontroles

Product Details

Infrasonor® is een erkend milieudeskundige en bezorgt u een conformiteitsattest van stookolietankcontrole of mazouttankcontrole. Dit is een verslag dat afgeleverd wordt na de controle waarin vermeld wordt of uw stookolietank voldoet aan de milieuwetgeving.

Infrasonor® verzorgt de opvolgingscontroles

Infrasonor® verzorgt de opvolging van de wettelijke vervaldatum van uw attest en neemt automatisch contact met u op ruim voordat de volgende opvolgingscontrole zich aandient. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de datum van de volgende keuring.

Conform aan de milieuwetgeving

Dichtheidsproeven met vacuümpomp worden gebruikt om ondergrondse en bovengrondse mazouttanks te controleren. Dit is een ultrasone dichtheidstest die volledig conform is aan de milieuwetgeving. De stookolietank wordt geleidelijk in een lichte onderdruk geplaatst. Via twee microfoontjes, die op voorhand in de mazouttank zijn geplaatst, kunnen er ultrasone geluiden worden waargenomen, indien de mazouttank zou lekken.

De milieuwetgeving van zowel het Vlaamse, Brusselse als het Waalse Gewest verplicht de eigenaar van stookolietanks om op regelmatige basis zijn tank te laten controleren op lekken. De wetgeving hierover is afhankelijk van het tankvolume, de constructie van de tank en de regio waar u woont.

Infrasonor® kan u verder informeren over de wettelijke vereisten voor controle van stookolietanks, en dit zowel voor tanks die privé als professioneel gebruikt worden.

Bel ons vandaag nog op 015 52 52 52!

Groepsaankoop, geniet van een interessant aanbod!

Bijzonder aanbod voor particulieren! Indien u samen met 5 andere buren op dezelfde dag uw mazouttank laat controleren, biedt Infrasonor® u een interessante vermindering op de basisprijs. Aarzel niet om u te informeren over de bijzondere voorwaarden voor dergelijke groepsaankoop via ons contactformulier.

Bel ons vandaag nog op 015 52 52 52!

U vindt meer informatie over mazouttank controles door te klikken op volgende links: