All Products >> Geur >>Geurproblemen

Product Details

Heeft u een niet te identificeren geurprobleem? Met de rooktester of met endoscopische cameras zal Infrasonor® het probleem in uw riool of afwateringsleidingen kunnen lokaliseren. Typische problemen die geurhinder veroorzaken zijn constructiefouten, scheuren in rioleringen en geurafsnijders (sifons) die niet behoorlijk afsluiten.

Endoscopische camera’s of een rooktester, Infrasonor® lokaliseert de oorzaak van slechte geuren

Infrasonor® beschikt over endoscopische camera’s die zonder breekwerken in de leidingen of rioleringen worden binnengebracht. Infrasonor® kan hierbij in zeer kleine leidingen kijken. Diameters van 32 mm tot 250 mm zijn mogelijk. Op een scherm kunnen we precies bekijken wat binnen de leidingen aan de gang is. Een zender-ontvangersysteem zorgt ervoor dat we ook weten waar de camera zich bevindt zodat de plaatsen van lekken, breuken of andere problemen kunnen aangeduid worden. Er kan een videoweergave geregistreerd worden die aan het rapport kan worden toegevoegd.

Naast endoscopie kan er ook de rooktester aangewend worden. Er wordt “rook” in de leidingen ingebracht. De rook verlaat de leiding op de plaats waar een mogelijke scheur of breuk zich bevindt of waar er een constructiefout aanwezig is. Op die manier kan de oorzaak van het geurprobleem worden aangeduid.

Nood aan het lokaliseren van een geurprobleem in uw leidingen?

Bel ons vandaag nog op 015 52 52 52!