All Products >> Gas >>Nauwkeurige detectie
van gaslekken

Product Details

Vermijd kosten en breekwerken

Een efficiënt herstel van een gaslek start bij de precieze aanduiding van de plaats waar het lek zich bevindt. Het aanduiden van de plaats en van de oorzaak van het gaslek kan aanzienlijke kosten en breekwerken vermijden. Met behulp van een gasdetector is het mogelijk om lekken van aardgas en propaan op te sporen met een nauwkeurigheid tot 1 miljoenste concentratie. Het gas wordt door dit toestel geïdentificeerd op basis van de concentratie gas.

Bel ons vandaag nog op 015 52 52 52!

Een professioneel rapport

Na diagnose wordt er een professioneel rapport opgemaakt met de vaststellingen van de oorzaken van het gaslek en de aanduiding van de plaats van het lek. Dit rapport kan u toevoegen aan een eventueel schadedossier dat u opstelt voor uw verzekeringsmaatschappij. Zelfs indien de hoofdgaskraan werd afgesloten kan Infrasonor® gaslekken opsporen.

De gasdetector duidt elk gaslek aan

In de lege gasleidingen wordt er traceergas ingebracht. Dit is een inert gas dat als eigenschap heeft dat de molecule zeer klein is. Ook is het volledig onschadelijk voor mens of natuur. De kleine molecules dringen door het lek naar buiten en een gasdetector zal het gas opsnuiven. Op die manier kan de plaats van het lek worden aangeduid.

Een propaan- of aardgaslek in uw gasleiding?

Bel ons vandaag nog op 015 52 52 52!